Fără categorie

Zoom – Perspectivă asupra legilor cheie votate în 2009-2011 la Parlamentul European

Zoom - Perspectivă asupra legilor cheie votate în 2009-2011 la Parlamentul European

Zoom - Perspectivă asupra legilor cheie votate în 2009-2011 la Parlamentul European Parlamentul European se află aproape la jumătatea celui de-al șaptelea mandat. Ultimii doi ani și jumătate au fost tulburi datorită crizei economice. La jumătatea perioadei dintre alegeri, facem o perspectivă a celor mai importante legi UE aprobate de deputaţii europeni, în domenii precum guvernanța economică, supravegherea financiară, protecția consumatorilor și drepturile pasagerilor.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2011 – PE

Parlamentul European se află aproape la jumătatea celui de-al șaptelea mandat. Ultimii doi ani și jumătate au fost tulburi datorită crizei economice. La jumătatea perioadei dintre alegeri, facem o perspectivă a celor mai importante legi UE aprobate de deputaţii europeni, în domenii precum guvernanța economică, supravegherea financiară, protecția consumatorilor și drepturile pasagerilor.

În prima secțiune examinăm legislația din domeniile economic și financiar. Secțiunile următoare abordează transportul, protecția consumatorului și sănătatea. În plus, am întrebat raportorul parlamentar dacă limitarea bonusurilor bancherilor a avut succes sau nu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top