Actualitate

Ziua Națională a României, sărbătorită la Tulcea

1 decembrie tulcea

 

Astăzi, 1 decembrie 2022, începând cu ora 9.00, Lucian Simion, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat la ceremonialul militar și religios organizat de Instituția Prefectului – Județul Tulcea și Garnizoana Tulcea cu ocazia Zilei Naționale a României la Cimitirul Eroilor din municipiul Tulcea.

„La mare zi de 1 Decembrie, cu onoare și respect ne amintim și cinstim idealurile care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918 şi care stau mărturie generaţiilor tinere, fiind un reper pentru noi, ca naţiune. Ziua Naţională a României semnifică pentru fiecare dintre noi momentul unificării tuturor teritoriilor locuite de români în cadrul aceloraşi graniţe, cele ale României Mari. În prezent, la 104 ani de la istoricul moment al făuririi României Mari, datoria și conștiința națională ne îndeamnă să ne înclinăm în semn de respect în fața istoriei și a eroilor care au trăit și au scris acest moment cu sânge, sacrificiu dar și cu o nemăsurată bucurie izvorâtă din dragostea de țară. Nu în ultimul rând, trebuie să fim cu gândul la lucrurile care contează în viaţa noastră, lucrurile care ne unesc şi nu la cele care ne dezbină. Drapelul tricolor din faţa caselor noastre este un semn de normalitate care ne face să fim mândri că suntem români, oriunde am fi. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!“, a transmis Lucian Simion în cadrul evenimentului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top