Actualitate

Ziua Națională a Contabilului Român, marcată la Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat miercuri, 13 iulie 2022, la conferința dedicată Zilei Naționale a Contabilului Român, la invitația Filialei Tulcea a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.

„Vreau să vă spun un sincer La mulți ani!, să fiți sănătoși și să aveți o activitate cât mai frumoasă, așa cum vă doriți dumneavoastră! Se împlinesc 101 ani de la înființare, un an special pentru dumneavoastră.

Vă felicit pentru felul în care vă puneți la punct de fiecare dată, vă actualizați activitatea, având în vedere multiplele modificări ale legislației și, din fericire, vă duceți misiunea cu bine la capăt. Vă mulțumesc în numele tuturor celor care muncim cu dumneavoastră, pentru că știm ce înseamnă munca dumneavoastră. Prin activitatea pe care o desfășurați, sunteți echilibrul nostru, ne spuneți de fiecare dată: asta se poate, asta nu se poate! Și de fiecare dată când oamenii care iau decizii ascultă părerea dumneavoastră, lucrurile merg bine. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți, să fiți sănătoși și să ne învățați de bine!“, a declarat cu acest prilej vicepreședintele Mihai Huleni.

În cadrul conferinței, a fost prezentat mesajul Consiliului Superior și mesajul Consiliului Filialei Tulcea a CECCAR, a fost prezentat Topul local 2022 al Filialei Tulcea și au avut loc discuții privind rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienței afacerilor.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top