Opinii

Ziua Dunării sărbătorită la Ostrov

Primarul Niculae Dragomir îşi doreşte ca oamenii să fie mai responsabili cu protecţia mediului 

Primăria Ostrov a sărbătorit Ziua Dunării printr-o acţiune de igienizare a malurilor fluviului şi printr-un concurs de pictură şi desen dedicat copiilor din localitate. primarul Niculae Dragomir îşi doreşte ca aceste activităţi să ducă la responsabilizarea celor care îşi petrec timpul în natură, astfel ca aceştia să nu mai lase deşeuri.

 

„Dunărea este un ecosistem minunat, care trebuie protejat. Pentru noi, cei care locuim pe malul fluviului, Dunărea este foarte importantă şi ne dorim ca turiştii care ne vizitează să dea dovadă de respect şi bună creştere. Nu este atât de greu să iei cu tine deşeurile pe care le-ai produs şi să le depozitezi într-un loc special amenajat”.
În cadrul acestei acţiuni, angajaţii Primăriei Ostrov şi elevii din localitate au participat la acţiune civică de curăţare şi igienizare a malului Dunării.
Pentru ca cei mici să înveţe de timpuriu să iubească şi protejeze mediul natural, Primăria a organizat un concurs de pictură şi desen pe tema Ziua Dunării, iar cele mai bune lucrări au primit diplome şi dulciuri. Lucrările au fost expuse în Muzeul Sătesc din Ostrov, şi pot fi admirate de oricine.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top