Opinii

Cadou pentru elevii din Grădina: excursie la Aqua Magic și cărți din partea Primăriei şi Consiliului Local

Cu ocazia terminării anului școlar, toți copiii școlii din Grădina au primit cadou din Partea primăriei cărți. „Am alocat 3000 lei prin hotărâre de Consiliu Local, bani cu care am cumpărat cărţi pentru toţi absolvenţii noştri. Premianţii au primit mai multe cărţi, iar ceilalţi elevi câte un volum, de încurajare am spus noi, în speranţa că asta îi va îndemna să citească mai mult”, ne-a declarat primarul Gabriela Iacobici.

Un alt cadou primit de copiii din Grădina cu ocazia absolvirii anului şcolar a fost o excursie la parcul de distracţii acvatice Aqua Magic din Mamaia. 110 copii şi 20 de adulţi s-au îmbarcat în două microbuze şcolare (unul al Primăriei Grădina şi unul pus la dispoziţie de către Primăria Târguşor) şi un autocar închiriat şi s-au deplasat la Aqua Magic, unde şi-au petrecut o zi întreagă. „Practic, toţi elevii şcolari din comuna Grădina au participat la acest eveniment. Mă bucur că am putut să oferim o astfel de excursie copiilor noştri, mai ales că uniii dintre ei nu ar fi avut posibilitatea financiară să ajungă acolo. Vreau să precizez faptul că intrarea a fost liberă, oferită pentru copii noştri de cei de la Aqua Magic”, a mai declarat Gabriela Iacobici.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top