Opinii

Ziua comunei Mihail Kogălniceanu sărbătorită cu mare fast

În parcul central din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu a fost sărbătorită ieri cea de-a treia ediţie a „Zilei Comunei Mihail Kogălniceanu”. Primarul comunei, Ancuța Belu, a declarat că această zi nu a fost aleasă întâmplător, întrucât marele istoric Mihail Kogălniceanu s-a născut la data de 6 septembrie 1817.

Spectacolul a fost prezentat de cunoscuții artiști Freddy Camacco şi Ana Maria Petre. Atât localnicii, cât și toți cei invitați la acest eveniment s-au bucurat de momentele artistice oferite de ansambluri şi solişti din Mihail Kogalniceanu, Ovidiu, Mangalia, Medgidia, Alexandria, Siliștea, Castelu, Independența, Constanța și Republica Moldova. În cea de-a doua parte a evenimentului edilul a acordat premii cuplurilor ce au împlinit 50 de ani de căsătorie, veteranilor de război, elevilor și cadrelor didactice cu rezultate deosebite. Mai mult, primarul a acordat diplome de merit ansamblurilor, șolistilor și sportivilor ce au participat la acest eveniment. Seara a continuat cu recitalurile artiștilor: Paula Seling, Carmen Rădulescu, Ansamblul Teleormanul, Florin Vasilică şi Jean de la Craiova, Eusebiu Gafiţa, Denisa Trofin, Elena Plătică, Alma şi Nikolaos Papadopoulos. Printre invitații de la acest eveniment s-au numărat liderii unor partide politice, reprezentanţii administraţiei publice locale din judeţ dar și Rodica Cucereanu, primarul localităţii Crihana Veche și “Ansamblul Crihanenii” din Republica Moldova, localitate cu care comuna Mihail Kogălniceanu s-a înfrăţit în luna august a anului trecut. După ore întregi de joc și voie bună, la încheierea evenimentului, participanții s-au bucurat de un spectaculos foc de artificii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top