Actualitate

Ziua Armatei, marcată la Monumentul Independenței din Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni și administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, au participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la ceremonialul militar și religios organizat cu ocazia Zilei Armatei Române.

„Despre armata română se pot spune foarte multe, despre ostașii patriei noastre se pot spune, de asemenea, foarte multe, dar eu vă voi spune câteva cuvinte: armata română suntem toți, și pentru toți iubirea de țară este mai presus de orice. Astăzi este o zi specială, mai ales în contextul în care în curând se vor împlini 145 de ani de când s-a alipit și Dobrogea la Patria Mamă. Consider că trebuie să fim recunoscători ostașilor români, trebuie să îi sărbătorim cu toții și să le urăm toate cele bune. La mulți ani, România! La mulți ani, Armata Română!“, a transmis, în cadrul evenimentului, vicepreședintele Mihai Huleni.

Marcată anual, începând din 1959, ziua de 25 octombrie a devenit un reper moral în ceea ce înseamnă  respectul pentru armata română, pentru jertfa ostașilor noștri, pentru eroii care i-au lăsat în urmă pe cei dragi și care au pornit pe calea dreptății și libertății. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top