Opinii

Zilele Recoltei, la Năvodari

Sfârşitul acestei săptămâni va fi marcat de Zilele Recoltei, manifestare care a ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, organizată de Primăria Oraşului Năvodari cu sprijinul Consiliului Local.
În perioada 15, 16, 17 octombrie 2010, Stadionul Oraşului Năvodari va fi gazda producătorilor locali, dar şi a celor din localităţile învecinate pentru a-şi expune produsele agricole.

Administraţia locală a pregătit pentru producători premii pentru cel mai frumos stand şi pentru cele mai bune preţuri.
Mai mult decât atât, diverse concursuri precum: “Cel mai rapid băutor de vin”, ”Concurs de alergare cu sacul de cartofi”, “Concurs marinăresc sfoară”, sunt doar câteva din surprizele pregătite la Năvodari pentru acest sfârşit de săptămână. Se va crea un spaţiu tradiţional, un autentic „târg de toamnă”, în cadrul căruia doar producătorii îşi vor putea expune şi comercializa produsele de sezon.
Pe lângă umplerea coşului de cumpărături, toţi cei prezenţi pot petrece „câmpeneşte”, gustând din produsele specifice unei sărbători a toamnei: mici, vin şi pastramă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top