Actualitate

Zilele Medicale Tulcene, la cea de-a VII-a ediție

Zilele Medicale Tulcene a ajuns la cea de-a VII-a ediție, evenimentul organizat de Colegiul Medicilor Tulcea reunind participarea a numeroase personalități medicale din județul Tulcea precum și din marile centre universitare din țară. Au fost prezenți președintele Casei Județene de Sănătate Tulcea, Eugenia Vasile, deputatul Mirela Furtuna, directorul Direcției de Sănătate Publică Tulcea, Carmen Caloianu, managerul Spitalului Județean de Urgență, Tudor Năstăsescu și președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

„Bun venit la Tulcea oaspeților noștri, bun venit celor veniți de mai departe, din centre universitare! Bun venit tuturor, la Tulcea, aici, unde, noi, de-a lungul timpului am avut norocul ca în sănătatea tulceană  să avem un  nume și un om de mare valoare, respectiv doamna doctor Emilia Stamate. Nu vorbesc din perspectiva funcției de președinte al Consiliului Județean, vorbesc ca om, pentru că dintotdeauna domnia sa s-a dedicat sănătății tulcenilor.

Sunt bucuros că am ocazia și onoarea de a vorbi în fața unor oameni de elită ai societății medicale românești, oameni cărora le doresc multă sănătate și mult succes în ceea ce fac. Este foarte bine că acest eveniment se întâmplă la Tulcea. Avem nevoie aici, la Tulcea, de sprijin în ceea ce privește prezența medicilor și dezvoltarea sistemului de sănătate, astfel încât tulcenii să beneficieze de un act medical corect, de înaltă ținută. În ceea ce ne privește pe noi, oamenii locului, pot să afirm că încercăm să facem lucruri de fundament pentru sănătatea județului nostru. Suntem într-un proces de reabilitare și modernizare completă a Spitalului Județean, cu investiții care ajung la 100 de milioane de euro. Se schimbă totul, vom avea un spital modern cu cinci săli de operații. Sper să ne revedem peste doi ani, să facem o vizită la Spitalul Județean de Urgență și să spuneți atunci dacă am grăit adevărul. Îmi doresc să fiți aproape de noi, noi suntem gazde bune întotdeauna și, ceea ce este mai important, zic eu, ne dorim să performăm și cu ajutorul dumneavoastră.

Doresc, în final, să felicit întreg aparatul medical care își desfășoară activitatea în sănătatea tulceană, reușind astfel să țină în echilibru sănătatea locală. Vă doresc mult succes!”, a declarat, cu acest prilej, președintele Horia Teodorescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top