Opinii

Zile de sărbătoare pentru locuitorii Comunei Pantelimon

Pe 27 iulie, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Pantelimon, cunoscut ca doctorul ”fără de arginți”, sfânt tămăduitor al diferitelor boli trupești și sufletești. Sărbătoarea Bisericii coincide și cu Zilele comunei constănțene Pantelimon (26 și 27 iulie).
Administrația locală a pregătit pentru aceste două zile mai multe surprize și activități pentru locuitorii celor cinci sate care compun comuna: Călugăreni, Nistorești, Pantelimon, Pantelimon de Jos și Runcu.

Miercuri, 26 iulie, va fi o zi dedicată fotbalului. Astfel, pe stadionul din Pantelimon se vor desfășura, începând cu ora 16.30, două meciuri în cadrul Cupei Ulmetum.
A doua zi, joi – 27 iulie, la ora 13.00 se va desfășura crosul ”Sf. Pantelimon”, cu plecare de la Cetatea Ulmetum, cei înscriși urmând să sosească la final pe stadionul din Pantelimon unde va avea loc și festivitatea de premiere a câștigătorilor.
De la ora 14.30 va începe spectacolul propriu-zis care se va desfășura în parcul Căminului Cultural din Pantelimon. Pe scenă vor urca artiști renumiți precum: Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, solistul Morris, Mihai Trăistariu, Orchestra soliștilor Claudia și Aurel Mihai, precum și Ansamblul de dansuri ”Ulmetum” ( format din ”Ulmetum” junior – coordonat de profesorul Boer Siminică și ”Ulmetum” senior – coordonator prof. Mocanu Fanică).
Aproape de miezul nopții, de la ora 23.30, va fi tradiționalul foc de artificii ce va încheia cele două zile de sărbătoare.
Organizatorii, Primăria și Consiliul Local Pantelimon, îi așteaptă la aceste evenimente pe toți locuitorii comunei, dar și pe cei dornici să le fie aproape într-un astfel de moment festiv. Copii vor avea un spațiu special amenajat unde au parte de jocuri și alte surprize destinate lor. Bineînțeles, nu vor lipsi tradiționalele grătare unde se vor pregăti bucate alese pentru toți cei prezenți la eveniment.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top