Opinii

8,7 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din comuna Nicolae Bălcescu

După îndelungi așteptări și amânări, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a publicat lista investițiilor finanțate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2. În județul Constanța, nu mai puțin de 151 de proiecte vor primi bani pentru implementarea lor.
Unul dintre acestea este și cel depus de către administrația publică locală a comunei Nicolae Bălcescu. Astfel, proiectul de reabilitare și modernizare străzi în comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța, a fost ales pentru obținerea finanțării de 8.780.000,00 de lei.

 

Cu acești bani, primăria îți dorește asfaltarea a aproximativ 10 km de drumuri comunale ( cinci km în Nicolae Bălcescu și cinci km în satul Dorobanțu). La ora actuală aceste străzi sunt pietruite sau au un strat de bitum, urmând ca ele să fie asfaltate conform tuturor normelor europene.
În perioada următoare, Ministerul Dezvoltării va semna contractele de finanțare cu fiecare administrație locală, următorul pas fiind scoaterea proiectelor la licitație publică. Sunt etape obligatorii de urmat care vor întârzia puțin implementarea propriu-zisă a proiectelor.
Începând din această vară, administrația locală a comunei Nicolae Bălcescu este condusă de către primarul Dumitru Timofte. Acesta a fost ales în cadrul scrutinului organizat la mijlocul lunii iunie 2017 din postura de candidat independent.
Satele care compun comuna sunt Dorobanțu și Nicolae Bălcescu (reședința), în ele locuind peste 4700 de oameni.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top