Guvernul României

Ziarul DEZVĂLUIRI, atacat informatic

În ultimele două zile, site-ul ziarul DEZVĂLUIRI a fost victima unor atacuri informatice. Din rațiuni de securitate, am fost nevoiți să intrerupem funcționarea site-ului în mai multe rânduri, pentru a putea face față atacurilor de tip DDoS. Ne cerem scuze față de cititorii noștri care nu au putut accesa pagina ziarului.
Aceste atacuri au fost folosite în încercarea de a ne reduce la tăcere. În loc să ne ocupăm cu realizarea articolelor de investigație, am fost nevoiți să formulăm plângeri penale. Îi avertizăm pe cei care se fac vinovați de aceste fapte că atacurile DDoS sunt considerate infracțiune, fiind pedepsite de Codul Penal cu închisoare de la 2 ani la 7 ani. Se pedepsește inclusiv instigarea la comiterea infracțiunii !
Site-ul ziarului DEZVĂLUIRI este vizat anual de câteva mii de atacuri informatice. Campania electorală pentru Alegerile Locale 2016 a adus o creștere, atât a numărului de atacuri, cât și a severității lor.
Domnilor candidați, dacă nu aveți replică la informațiile publicate în ziar, nu are rost să vă complicați situația cu fapte penale !

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top