Comisia Europeană

Yoghinii lui Bivolaru îşi construiesc cuibuşor de nebunii la Constanţa

Jurnaliştii DEZVĂLUIRI au descoperit ashramul de pe strada 1 Mai Vechi din Constanţa. Informaţia apare pe contul de Facebook al unui medic, pe nume Bogdan Oancea, ce pare a fi responsabil de lucrări. Proiectul este intitulat “Săli de yoga” şi se constituie dintr-o clădire cu parter şi trei etaje, cu o amprentă la sol de câteva sute de metri pătraţi.
Între fotografiile de pe Facebook, care prezintă diferitele stadii ale construcţiei, se află şi una în care mai multe “îngeriţe”, pozează în groapa pentru fundaţie. Fetele sunt, mai mult ca sigur, participante la deja cunoscuta “Săptămână a îngerilor”, organizată de “misani” în toată ţara (un spectacol grotesc, în care fete îmbrăcate în îngeri oferă îmbrăţişări pe stradă).  
Am constatat la faţa locului, pe strada 1 Mai Vechi, că imobilul este aproape gata. Între cei care îi supravegheau pe muncitori l-am recunoscut chiar pe medicul Oancea şi l-am întrebat despre construcţie. Nu a ezitat să ne îmbrobodească:
“Construim un bloc de apartamente… Din păcate panoul cu datele tehnice ale construcţiei a căzut ieri. Mâine îl punem la loc”.

Reamintim că în cadrul “Operaţiunii Crist”, desfăşurată de autorităţi în anul 2004, au fost percheziţionate mai multe astfel de ashramuri din Bucureşti, unde au fost găsite tinere care practicau videochat erotic şi de unde a fost ridicată o cantitate impresionantă de material pornografic. Multe dintre persoanele care locuiau în aceste ashramuri fuseseră convinse să îşi părăsească familiile şi să muncească în folosul grupării.
În urma acestor acţiuni, mai mulţi lideri MISA (în frunte cu Gregorian Bivolaru) au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni precum: trafic internaţional de persoane (mai ales pentru destinaţia Japonia), sex cu minori, evaziune fiscală etc.
Vom reveni!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top