Fără categorie

Workshop-urile Seek Your Career, biletul catre viitoarea cariera

Bucuresti, 6 octombrie 2011

Asociatia Young Initiative anunța lansarea proiectului Seek Your Career, proiect-pilot de educatie non-formala realizat in parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Colegiul National Gheorghe Lazar si Biblioteca Metropolitana Bucuresti, ce consta in organizarea unei serii de workshop-uri de indrumare profesionala pentru liceeni prin oferirea unor perspective viabile de cariera.

Proiectul Si propune sa diminueze incertitudinea cu privire la perspectivele de cariera ale unui grup de elevi prin ndrumarea practica oferita de trainerii Asociatiei Si de specialiStii din domeniile vizate, invitati din cadrul unor companii multinationale. Organizatorii propun Sase workshop-uri sub forma unor simulari de activitati practice aferente domeniilor abordate, desfaSurate pe o perioada de trei saptamni. Zilele de smbata Si duminica din intervalul 3-18 decembrie sunt dedicate explorarii urmatoarelor arii profesionale: relatii…

Bucuresti, 6 octombrie 2011

Asociatia Young Initiative anunța lansarea proiectului Seek Your Career, proiect-pilot de educatie non-formala realizat in parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Colegiul National Gheorghe Lazar si Biblioteca Metropolitana Bucuresti, ce consta in organizarea unei serii de workshop-uri de indrumare profesionala pentru liceeni prin oferirea unor perspective viabile de cariera.

Proiectul Si propune sa diminueze incertitudinea cu privire la perspectivele de cariera ale unui grup de elevi prin ndrumarea practica oferita de trainerii Asociatiei Si de specialiStii din domeniile vizate, invitati din cadrul unor companii multinationale. Organizatorii propun Sase workshop-uri sub forma unor simulari de activitati practice aferente domeniilor abordate, desfaSurate pe o perioada de trei saptamni. Zilele de smbata Si duminica din intervalul 3-18 decembrie sunt dedicate explorarii urmatoarelor arii profesionale: relatii publice, publicitate, jurnalism, resurse umane, juridic si marketing. Acțiunile derulate, care implica activ liceenii selectați, au scopul de a evidenția provocarile fiecarei arii, aptitudinile necesare, facultațile ce pot fi urmate, precum și perspectivele de angajare. n cadrul fiecarui workshop se vor simula activitați practice prin implicarea participanților care, puși n fața provocarilor domeniului, și vor descoperi aptitudinile și vor decela abilitațile necesare ariei profesionale alese.

Elevii care doresc sa participe la unul sau mai multe workshop-uri trebuie sa completeze un scurt formular de aplicație pe site-ul oficial www.seekyourcareer.ro. Selectia participantilor se va face de catre specialiStii de resurse umane ai organizatorului n funcție de motivația de participare, potențialul candidaților și alte criterii. nscrierile se defaSoara n perioada 6 octombrie 15 noiembrie, urmnd sa se ntocmeasca o lista cu participanții selectați și o lista de așteptare, care va fi publicata pe site-ul proiectului. Toate workshop-urile vor fi gazduite de Colegiul Național Gheorghe Lazar București, participarea fiind gratuita și deschisa oricarui licean din Municipiul Bucuresti, cu precadere celor din clasele a XI-a și a XII-a.

Andreea Monea
PR Specialist
Email: [email protected]
Tel: 0765 65 15 35
[email protected]
http://www.younginitiative.org

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top