Actualitate

Voluntarii Invictus, premiați în cadrul unei festivități organizate la Tulcea

În incinta sălii Mihail Kogălniceanu din municipiul Tulcea a avut loc, luni, începând cu ora 13.00, ceremonia festivă de oferire a diplomelor, certificatelor și medaliilor emise de Șeful Statului Major al Apărării, General – locotenent Daniel Petrescu, și de Casa Regală a României voluntarilor militari și civili care au luat parte, în anul 2021, la cea de-a opta ediție a Ștafetei Veteranilor, organizată de Invictus România, eveniment organizat de Primăria Municipiului Tulcea.

Invitat la acest eveniment, Mihai Huleni, vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea, a vorbit despre importanța susținerii acestui tip de activități și a implicării astfel de proiecte.

„Sunt profund impresionat de ceea ce se întâmplă în cadrul Invictus România și sunt mândru de faptul că Tulcea a fost parte din acest proiect! Astăzi, 24 ianuarie, în zi de mare sărbătoare pentru istoria neamului românesc, vreau să vă spun că România toată este Invictus, că noi toți suntem Invictus. Sper din totul sufletul ca un  număr cât mai mare de tulceni să fie parte din această mișcare și îmi doresc ca pe viitor să ne vedem cât mai mulți în acest fenomen numit Invictus!“, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top