Fără categorie

VIVO! Constanța lansează VIVO! Summer Experience

Pentru constănțeni și turiștii aflați pe Litoral, unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Constanței a pregătit o vară plină de surprize.
În perioada 28 iunie – 20 august, VIVO! Constanța dă startul campaniei VIVO! Summer Experience prin care vizitatorii centrului comercial pot câştiga premii instant sau una dintre cele mai tari experiențe ale momentului.
Clienţii VIVO! care fac cumpărături de minim 150 de lei din oricare dintre magazinele centrului commercial sunt aşteptaţi la Biroul de Informaţii pentru a se înscrie la tombolă.
Participanţii pot câştiga plimbări cu jetsky-ul, sesiuni de parasailing, excursii cu velierul, bilete la cele mai mari evenimente ale momentului Untold și Neversea, bilete de avion oferite de Turkish Airlines Constanța, dar și multe alte premii instant.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top