Politic

Viorica Dăncilă, şanse la alegerile prezidenţiale. Bogdan Chirieac: Pentru primari va conta enorm. O vor ajuta

„Cred că începe să mobilizeze partidul, de asta cred că va lua undeva la 27-28% la vot. Partidul comunist e nr. 1 la mobilizarea în teren. Au 1500 de primari. Alegerile locale vin după prezidenţiale, prima oară de la revoluţie. Pentru primari, o poză cu preşedintele în exerciţiu îi va ajuta enorm, de asta vor trage pentru ca dumneaei să câştige. Acum sunt două partide cu mare capacitate de mobilizare: PSD pe teren şi USR în spatele calculatorului.

Dar PSD are capacitate. Viorica Dăncilă este tipul de femeie pe care şi femeile o pot vota. Este mamă, nu enervează oamenii, e de-a noastră, e cap de familie. A, că au zis unii că  nu vorbeşte corect. Şi ce, noi vorbim? Care-i problema? Viorica Dăncilă nu inspiră ură şi nu se lipeşte de ea”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

– Comandat de Partidul Social Democrat – PSD

– Executat de DEZVĂLUIRI.RO – portal: www.dezvaluiri.ro

– CUI mandatar financiar 31190008

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top