Actualitate

VIDEO: Teodosie FACE MIȘTO de Patriarh. „Vorbiți cu mine sau cu altcineva?”

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și-a dat din nou în petec și l-a înfruntat pe Patriarhul Daniel, prin intermediul unei emisiuni televizate, pe subiectul modului de organizare a Bobotezei la Constanța.

Patriarhia Română a anunțat că anul acesta Agheasma Mare va fi împărțită credincioșilor doar în sticle îmbuteliate.

ÎPS Teodosie a ținut să își contrazică șeful și a declarat într-o conferință de presă organizată la Constanța că va „ține sărbătoarea ca întotdeauna, pentru că apa sfințită va combate și bolile și toți microbii”.

În această seară, ÎPS Teodosie a intrat în direct prin telefon la Știrile Antena 3, unde a spus explicit că după slujba de sfințire a apei, trei căruțe cu butoaie de agheasmă pentru credincioși se vor plimba prin Constanța.

Jurnalista Antena 3 i-a reamintit că Patriarhia a anunțat că anul acesta va folosi doar sticle îmbuteliate pentru agheasmă, moment în care Teodosie s-a enervat și a întrerupt-o:

Dumneavostră vorbiți cu mine sau cu altcineva?”, o trimitere transparentă spre Patriarhul Daniel. „Mă luați la anchetă sau vă dau o știre? Cu altă ocazie, nu vă mai răspund”.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top