Ştiri

VIDEO: Primarul Vrabie intră în partidul Pro România

Primarul Municipiul Medgidia, Valentin Vrabie, și-a anunțat intrarea în partidul Pro România, condus de Victor Ponta. Anunțul a fost făcut în ultima zi a Festivalului de jocuri și reconstituiri istorice Dapyx, ce a avut loc la Medgidia. La eveniment au fost prezenți și doi deputați ai Pro România, Daniel Constantin și Mircea Banias.

Vrabie a declarat că de când a ajuns primar la Medgidia s-a luptat pentru a distruge “caracatița abonată la bani publici”, iar colaborarea cu partidul Pro România este o mână de ajutor în acest război. “Îi mulțumesc domnului Daniel Constantin pentru că a venit astăzi și este alături de mine, alături de Medgidia și alături de județul Constanța. Mă aștept ca acești oameni să promoveze ceea ce facem noi și să spună ce se întâmplă în județul Constanța, în mod special la Medgidia, ce probleme au acești cetățeni și de ce nu se pot îndrepta lucrurile, care merg într-o direcție greșită de 27 de ani. Sunt convins că aceste lucuri trebuie spuse și la nivel național și mai ales de către oameni cu experiență politică și care nu au răspuns niciodată unor comenzi și unor obligații”.

“Am venit să îi acordăm tot sprijinul domnului Vrabie în lupta pe care o duce. Dânsul are de mai mult timp aceleași valori cu noi și de acum înainte ne punem cu toții energia să sprijinim comunitatea de aici și să facem o altfel de politică, așa cum ne place nouă să spunem, la nivelul județului Constanța. Domnul Vrabie este un primar care a demonstrat până acum și la nivel de comună și la nivel de municipiu că poate să atragă finanțări, că poate să schimbe viața oamenilor, că poate să creeze un climat, nu numai economic dar și social, plăcut oamenilor”, a spus Daniel Constantin.

Mircea Banias a declarat pentru Dezvăluiri că îl cunoaște pe Valentin Vrabie de 10 ani și e convins că intrarea acestuia în partid este un câștig pentru noua echipă Pro România:

“Domnul Vrabie este un politican cu foarte multă experiență, tenace și omul care rezolvă proiectele pe care și le propune. Eu am spus de mult că face o politică onestă și că întotdeauna a pus interesele cetățenilor pe primul plan. De aceea cred că alăturarea domnului primar este un câștig pentru noua echipă a partidului Pro România și sunt convins că o să obțină rezultate și în continuare. Până la urmă e singurul primar de municipiu din România care și-a câștigat mandatul ca independent”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top