Politic

VIDEO: Primarul Valentin Vrabie şi mai mulţi locuitori ai orașului Medgidia au protestat în fața Prefecturii Constanța

Mai mulţi cetățeni ai orașului Medgidia, în frunte cu primarul Valentin Vrabie, au protestat azi dimineață în fața Prefecturii din Constanța. Protestul a avut loc pe fondul unor nemulțumiri legate de atitudinea Prefectului județului Constanța, Dumitru Jeacă, în ceea ce privește o serie de solicitări făcute de Primăria Medgidia, rămase fără niciun fel de răspuns. De menționat este faptul că aceste adrese, prin care Primăria îi cerea Prefectului să se pronunţe asupra legalităţii unor HCL iniţiate şi adoptate de consilieri fără aviz de legalitate, au fost transmise instituției Prefectului în urmă cu patru luni de zile, depășindu-se astfel cu mult termenul legal de răspuns. 

Cetățenii din Medgidia, în frunte cu primarul Vrabie, protestează împotriva Prefectului Constanței

Mai mulţi cetățeni ai orașului Medgidia, în frunte cu primarul Valentin Vrabie, au protestat azi dimineață în fața Prefecturii din Constanța. Protestul a avut loc pe fondul unor nemulțumiri legate de atitudinea Prefectului județului Constanța, Dumitru Jeacă, în ceea ce privește o serie de solicitări făcute de Primăria Medgidia, rămase fără niciun fel de răspuns. Citeste mai mult:https://www.dezvaluiri.ro/video-primarul-valentin-vrabie-si-mai-multi-locuitori-ai-orasului-medgidia-au-protestat-in-fata-prefecturii-constanta/

Publicată de Dezvăluiri.ro pe Luni, 5 Noiembrie 2018

Anterior acțiunii de protest, primarul Valentin Vrabie a înaintat o scrisoare deschisă avându-l ca destinatar pe Prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă.

În textul scrisorii Vrabie face referire expresă la adresele nr. 10046, 10047, 10048 din 09.08.2018, prin care se face revenire la adrese mai vechi depuse la instituția Prefectului, referitoare la hotărâri de Consiliu Local adoptate de consilierii municipali din Medgidia, cu încălcarea flagrantă a legii.

De asemenea, se  face referire la adresa nr. 11406/11.09.2018 referitoare la solicitarea demarării referendumului local privind dizolvarea Consiliului Local Medgidia.

Totodată primarul Valentin Vrabie reproșează Prefecturii faptul că îi este blocată inițiativa care vizează reducerea cu 50% a tarifului apei furnizate de operatorul SC RAJA SA. pentru locuitorii din Medgidia.

Alte probleme generate de ostilitatea Consiliului Local sunt:

– Imposibilitatea accesării unei finanțări de peste 5 MILIOANE de euro pentru reabilitarea, extinderea și dotarea Casei de Cultură „I. N. Roman” din municipiul Medgidia;

– Reorganizarea administrativă care ar fi dus la o eficientizare a activității administrației publice locale. În acest moment, proasta funcționare a diferitelor compartimente administrative duce la nemulțumiri, total justificate, ale locuitorilor acestui oraș.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top