Exclusiv

VIDEO | FOCAR de INFECȚIE sub nasul AMERICANILOR din baza KOGĂLNICEANU

Jurnaliștii Dezvăluiri au descoperit un uriaș depozit ilegal de deșeuri, la nici un kilometru depărtare de Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Gunoaiele sunt aruncate pe un teren de la marginea Grupului Social Ceres, fosta Întreprindere Agricolă de Stat Mihail Kogălniceanu, unde locuiesc 200 de familii.

Pe câmpul de la Ceres zac aruncate de-a valma: deșeuri menajere, resturi din demolări, anvelope, plastic, ba chiar și coroane funerare. Toate au fost aduse din exterior și depozitate aici, de la începutul primăverii.

Am încercat să obținem explicații de la Primăria Mihail Kogălniceanu, prin Whatsapp și e-mail, dar nu am primit niciun răspuns.

Mihai Răzvan ROTARU

Ștefan Doru COPOȚ

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top