Administrație Locală

VIDEO: Constructorii Sălii de sport din Jurilovca lucrează şi duminica. Obiectivul va fi finalizat cu șase luni mai devreme!

Constructorii Sălii de sport din Jurilovca lucrează şi duminica

Lucrările la Sala de sport din Jurilovca sunt pe ultima sută de metri, iar constructorii lucrează și duminica, pentru a termina obiectivul cu șase luni mai devreme decât termenul stabilit prin contract.

Trebuie să recunoaștem că astfel de lucruri se întâmplă mai rar pe la noi, unde constructorii în general lungesc termenele sau chiar ajung să nu mai termine niciodată unele lucrări.

Asta s-a întâmplat și la Jurilovca cu constructorul inițial al acestui obiectiv, cel care a câștigat prima licitație organizată de Compania Națională de Investiții (CNI). După ce acest constructor nu a putut finaliza lucrarea din cauza creșterii prețurilor la materialele de construcții, CNI a organizat o a doua licitație și o nouă companie de construcții a reluat lucrările la Sala de sport din Jurilovca.

Noua firmă a lucrat într-un ritm susținut și, așa cum spuneam, va termina cu șase luni înainte de termen, adică la sfârșitul lunii decembrie.

Despre toate aceste lucruri, precum și despre importanța Sălii de sport, am discutat cu primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top