Exclusiv

VIDEO: CĂLUGĂRUL-AMANT „Cântă Cucul” la chef cu oamenii lui Teodosie!

Cristi Călin, numit de presă călugărul-amant”, a provocat un adevărat cutremur în spațiul public în urma acuzațiilor de homosexualitate și pedofilile în care par a fi implicați unii membri ai clerului din BOR și oameni politici.

După apariția unor înregistrări audio în care se vorbește despre orgii homosexuale, episcopi și călugări, Arhiepiscopia Tomisului și Episcopia Tulcii au răspuns prin comunicate de presă în care neagă acuzațiile și spun despre Cristi Călin că este pe lista neagrăa BOR, fiind „Exclus din monahism și exmatriculat de la două Facultăți de Teologie, urmare a unui comportament dovedit incompatibil cu morala creștină: calomnie, comerț neautorizat, port ilegal de uniformă clericală, actualmente făcând parte dintr-o biserică-pirat, nicidecum din BOR, iar în Arhiepiscopia Tomisului a fost depistat, anul trecut, colectând ilegal bani în numele Bisericii” – citat preluat din comunicatul de presă al Arhiepiscopiei Tomisului.

Dacă lucrurile stau așa cum sunt prezentate mai sus, ne întrebăm ce caută Cristian Călin la masă cu mai mulți preoți și diaconi din Arhiepiscopia Tomisului, intonând cântece patriotice! Petrecerea a avut loc pe 11 iulie 2021, în satul Ruginoasa, județul Neamț și a fost precedată de o slujbă arhierească la care a participat chiar ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, așa cum se vede în afișul evenimentului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top