Actualitate

Viceprimarul Mechenici „Să nu îi luăm în seamă pe cei care ne denigrează și să fim alături de cei care promovează Costineştiul”

Stațiunea Costinești a dat startul sezonului turistic prin două festivaluri, Beach, Please Festival și May, Be Rock. Primul dintre cele două, un eveniment uriaș care a atras în Costinești 50.000 de participanți, a stârnit unele controverse din cauza unor persoane care s-ar fi plâns de programul artistic.

Viceprimarul Mechenici consideră că discuțiile sunt exagerate și par să facă parte dintr-o campanie de denigrare a Stațiunii Tineretului.

Și de această dată, viceprimarul Gheorghe Mechenici a fost cel care a luat apărarea Costineștiului: „Să nu îi luăm în seamă pe cei care ne denigrează și să fim alături de cei care ne promovează. Felicitări organizatorilor, colegilor de la Serviciul de Gospodărire, care au în grijă partea de curățenie a stațiunii și a comunei. Și, nu în ultimul rând, felicitări tuturor agenților economici cu activități de alimentație publică și cazare!
Sunt sigur că pe viitor putem primi și mai mulți turiști și că am făcut față cu brio acestui eveniment! Costinești este numărul 1 în topul stațiunilor de pe litoralul românesc. Când vine vorba despre Costineşti, trebuie să lăsăm deoparte politica şi să punem cu toţii umărul la promovare!”, a transmis Mechenici.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top