Comisia Europeană

Viceprimarul din Adamclisi: „Nu candidez nici măcar independent”

Beinur Raşit a declarat în exclusivitate că renunţă la Primărie pentru a o susţine pe soţia fostului edil

Alegerile pentru scaunul de primar al comunei Adamclisi vor avea loc pe data de 30 mai a.c. Candidatul oficial din partea PSD este soţia fostului primar al localităţii, Marieta Burcea.
Aceasta a fost aleasă în urma unui sondaj de opinie organizat în Adamclisi, care o desemnau pe Marieta Burcea favorita în cursa electorală. 57%  din participanţii la sondajul de opinie şi-au exprimat dorinţa ca văduva lui Emilian Burcea să continuie proiectele începute de acesta. În urma ei, Beinur Raşit, actualul viceprimar, a obţinut  21% din „voturi”, iar pe ultimul loc s-a clasat candidatul PD-L Anton Burcea, cu doar 15 procente.

Un articol de Andreea PAVEL

Jurnaliştii DEZVĂLUIRI l-au contactat telefonic pe viceprimarul comunei care a declarat în exclusivitate că, în acest context, nu va candida la primărie: „Nu mă interesează scaunul de primar în Adamclisi, în această situaţie. Eu şi doamna Burcea facem parte din acelaşi partid, deci o voi susţine. Nu vreau să candidez nici măcar independent. Dumneaei a fost desemnată drept favorita electoratului, iar eu aleg să o susţin din toate punctele de vedere, atât în campanie, cât şi după. Cea mai mare dorinţă a mea este ca proiectele domnului primar (fostul edil, Emilian Burcea, n.red.) să fie duse la bun sfârşit”, a declarat Beinur Raşit.

De menţionat este faptul că pe Marieta Burcea şi Beinur Raşit îi leagă şi o relaţie de prietenie, ce s-a născut prin intermediul defunctului Emilian Burcea care era foarte apropiat de actualul viceprimar. Soţia fostului primar a mers împreună cu Beinur Raşit, în Bulgaria, pe 15 martie a.c., atunci când a avut loc tragedia şi Emilian Burcea, în vârstă de doar 40 de ani a decedat în urma unui atac de cord. Vom reveni!

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top