Politic

Vergil Chițac și Florin Mitroi validați de conducerea liberală

Vergil Chițac și Florin Mitroi validați de conducerea liberală, joi 21 martie, drept candidați pentru cele mai importante funcții din județ, la alegerile locale programate a avea loc în iunie 2024. Validarea a venit din partea conducerea liberală, în Biroul Permanent Național al PNL. Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean a fost validat Florin Mitroi, actualul primar al comunei Valu lui Traian. Totodată, liberalii au decis că primarul Vergil Chiţac este susţinut de partid pentru un nou mandat la Primăria Constanţa. Cei doi fuseseră anunțați la finalul săptămânii trecute de președintele organizației județene a PNL, Bogdan Huțucă, ca fiind propunerile de candidați, urmând ca lista avansată de liberalii constănțeniosă fie validată și la nivel național.
Amiral în rezervă și fost senator al României, primarul Vergil Chiţac a fost ales acum patru ani la conducerea municipiului Constanţa. Alegerea sa a însemnat prima victorie pentru Partidul Liberal în alegerile locale, în municipiu.
„Candidez pentru al doilea mandat de primar. Pentru că lucrurile mari nu se fac peste noapte și fiindcă prin ambiție, curaj și multă muncă am demonstrat că pot schimba paradigma delăsării și a lipsei crase de viziune administrativă a celor trei decenii de după 1990.
Îl felicit totodată și pe domnul Florin Mitroi pentru nominalizarea drept candidat PNL la președinția Consiliului Județean. Am maximă încredere în domnia sa, în principiile în care crede și în rezultatele excelente obținute ca primar al comunei Valu lui Traian. Privesc cu optimism și entuziasm spre oportunitățile care ni se deschid.”, a declarat Vergil Chițac.

Florin Mitroi este primarul localităţii Valu lui Traian cu cinci mandate câştigate. La ultimele alegeri, Florin Mitroi a obţinut peste 90% din voturile cetăţenilor.
„Dupa 5 mandate ca primar, sunt pregatit sa dezvolt judetul Constanta. Avem nevoie de asta! Am decis să intru în această cursă din mai multe motive. Cel mai important lucru este de a reprezenta toți cetățenii acestui județ, indiferent de etnie, de a face pentru acest județ ceea ce am făcut la Valu lui Traian.” a declarant Florin Mitroi.

1 Comment

1 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top