Fără categorie

Vel Pitar a donat 9.048 de felii de paine prin Imparte.ro in luna septembrie

Astfel, in aceasta etapa 5 organizatii non-guvernamentale au primit pachete de paine French Toast de la Vel Pitar, un numar echivalent feliilor de paine donate de catre cei ce au ales sa introduca codul de donatie online pe Imparte.ro.

Fundatiile si asociatiile beneficiare au fost:

Feliile de paine donate catre Asociatia Speranta pentru Romaniade catre cei ce au introdus codurile de donatie disponibile pe pachetele de paine French Toast de la Vel Pitar au ajuns la beneficiarii asociatiei, 11 batrani de care voluntarii organizatiei au grija. Macar pentru o perioada de timp…

Astfel, in aceasta etapa 5 organizatii non-guvernamentale au primit pachete de paine French Toast de la Vel Pitar, un numar echivalent feliilor de paine donate de catre cei ce au ales sa introduca codul de donatie online pe Imparte.ro.

Fundatiile si asociatiile beneficiare au fost:

Feliile de paine donate catre Asociatia Speranta pentru Romaniade catre cei ce au introdus codurile de donatie disponibile pe pachetele de paine French Toast de la Vel Pitar au ajuns la beneficiarii asociatiei, 11 batrani de care voluntarii organizatiei au grija. Macar pentru o perioada de timp acestor seniori aflati intr-o situatie sociala dificila nu le va lipsi painea.

Pentru multi dintre noi a avea o paine in fiecare zi pe masa este ceva normal si obisnuit. Insa chiar si un astfel de aliment esential ramane o provocare pentru prea multi dintre romani. Astfel, cele 1789 felii de paine donate s-au concretizat in 75 de pachete de paini French Toast Clasic.

Daca si tu vrei sa oferi paine acestor batrani saraci, acceseazapagina de donatii paine si alege Asociatia Speranta pentru Romania la pasul 1.

Cele 2.568 felii de paine donate pentruAsociatia Samusocial din Romania in beneficiul oamenilor fara adapost s-au concretizat in 170 de pachete de paine French Toast Clasic distribuite adultilor strazii care s-au prezentat la Centrul medico-psiho-social al organizatiei, in Bucuresti.

Campania de distribuire a painilor a avut un impact emotional fantastic in randul beneficiarilor”, a declarat Cristian Ungurianu, presedintele Fundatiei Univers Plus: “Noi avem multe actiuni de distribuire de alimente si/sau bunuri materiale dar de data aceasta am fost intampinati cu un entuziasm nemaiintalnit, poate si datorita surprizei; beneficiarii care au venit la sediul nostru ptr.activitati terapeutice au fost foarte placut surprinsi, iar cei la care am mers noi au fost realmente socati, in bine.

Cred ca la aceste reactii au contribuit atat ambalajul – extrem de atractiv, cat si valoarea simbolica a produsului “painea noastra cea de toate zilele” care din pacate este inca o problema pentru multi dintre cei pe care ii ajutam”, a continuat Cristian Ungurianu.

Dupa mai bine de un 1 an de la lansarea portalului caritatii Imparte.ro, initiativa Vel Pitar, au fost donate peste 66.500 de felii de paine pentru cei mai nevoiasi dintre noi.

Cum se doneaza o felie de paine?

Cumpara o paine din gama French Toast, cauta codul inscriptionat pe laterala pachetului si doneaza felia de paine. Fiecare cod inregistrat inseamna o felie de paine in plus, iar fiecare cod ignorat inseamna o felie de paine aruncata.

Vel Pitar doneaza in numele tau paine French Toast oamenilor pe care vrei sa ii ajuti. Donatii se pot face si catre fundatii ce vor distribui painea catre oameni sarmani.

Oricine poate dona o felie de paine urmand cei 3 pasi simpli din mecanimsul campaniei prezente pe site-ul www.imparte.ro.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top