Video

„Vânzarea companiilor de stat, Lovitura de grație dată României”. DEZVĂLUIRI din INTERIOR cu deputatul Lucian LUNGOCI

Am stat de vorbă cu deputatul PSD de Constanța Lucian LUNGOCI despre vânzarea activelor companiilor de stat, pensiile speciale și eliminarea voucherelor de vacanță.

Lungoci consideră că Guvernul ar trebui să investească în companiile pe care le deține și nu să înstrăineze acțiuni sau active ale acestora.

Despre anularea voucherelor de vacanță, deputatul constănțean crede că este o greșeală, pentru că acest sistem ar fi susținut turismul, un domeniu puternic afectat de pandemie și ar fi oferit românilor șansa de a-și petrece concediile în țară.

Puteți urmări mai jos interviul integral.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top