Ştiri

USL trăieşte la Hârşova. Gheorghe Dragomir: „Îi vom exclude pe complotiști”

În Consiliul Local Hârşova USL pare a supravieţui. La ședinţa de constituire a Consiliului Local şi de alegere a viceprimarului au existat doar două propuneri pentru această funcţie: din partea ALDE, Stan Dumitra şi din partea PNL, Dia Ionel, care s-a autopropus. Componenţa noului Consiliului Local este: 6 consilieri ALDE, 6 consilieri PSD, 4 PNL şi un reprezentant PMP, iar în urma voturilor reprezentantul ALDE a obţinut doar şase voturi. Echipa PSD nu a propus un candidat şi nici reprezentanta PMP, Şerban Camelia, nu şi-a dorit această funcţie. Împreună însă, PSD şi PMP au susţinut candidatul PNL.

Contactat telefonic, președintele organizației județene Constanța a PNL, deputatul Gheorghe Dragomir, ne-a declarat că le-a cerut în mod expres membrilor din partidul său să nu facă majoritate în Consiliul Local cu PSD. Deputatul consideră coaliţia de la Hârşova un complot şi în consecinţă vor urma excluderi din partid: „Vineri, 24 iunie, vom avea o şedinţă şi vom decide dacă pe lângă Ionel Dia vor fi propuşi spre excludere din partid şi retragerea sprijinului politic şi ceilalţi consilieri locali PNL”.
Noul primar al oraşului, Viorel Ionescu, şi-a exprimat şi el poziţia faţă de ceea ce s-a intamplat în şedinţa de Consiliu Local, într-o postare pe Facebook: „Nu pot spune decât că eu voi fi consecvent în pozitia pe care am avut-o, de a nu face alianţă cu nimeni. Cât priveşte susţinerea în Consiliul Local de către noua majoritate care s-a prefigurat deja, asigur cetăţenii că nu voi face compromisuri, iar transparenţa activităţii consilierilor va fi una dintre priorităţile mele. Şi atunci, veţi vedea realitatea din Consiliul Local”.
Totodată, primarul Viorel Ioescu a declarat pentru Dezvăluiri că aceasta este continuarea unei colaborări între PSD şi anumiţi membri PNL, care a avut loc şi în trecut la Hârşova. „Nu pot să fac echipă cu o persoană (Ionel Dia-n.red.) care, în anumite situaţii a dat girul PSD pentru proiecte care au ridicat suspiciuni. De altfel, nici nu cred că Dia reprezintă cu adevărat PNL”, a mai spus primarul Ionescu.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top