Actualitate

 UPDATE Informare Raja – Lucrare programată în orașul Constanța, 11-12 iulie 2023

Echipele de intervenție aparținând RAJA SA, dar și cele ale constructorului au lucrat non-stop în cursul nopții trecute. La ora actuală, intervențiile au fost finalizate la trei din punctele de lucru și s-a reluat furnizarea apei către o parte din abonații afectați. La șantierul de pe strada Ștefan cel Mare, a fost necesară și schimbarea unei vane pe magistrala 800 PORT, pentru a limita zonele lipsite de apă în cazul apariției unor viitoare avarii. În această situație, este necesară prelungirea de sistare a furnizării apei în zona Centrală. Imediat ce se vor finaliza conectările cu noul sistem, se vor face manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației și intrarea în presiune.

Amintim consumatorilor că timpul necesar pentru încărcarea cu apă a rețelei de distribuție poate dura până la 3 ore.

Astfel, abonații din perimetrul delimitat de str. Călărași – str. I. Gh. Duca – str. Avram Iancu – bd. Ferdinand – bd. Tomis – str. Călărași și punctele termice aferente vor avea apă la robinete în jurul orei 14.00.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top