Actualitate

Unitățile de învățământ din Tuzla au asigurat combustibilul pentru încălzirea sălilor de curs

În pragul sezonului rece, când toată lumea se îngrijește de asigurarea încălzirii atunci când temperaturile o impun, Reșit Taner, primarul comunei Tuzla a anunțat că administrația locală a asigurat necesarul de combustibil pentru unitățile de învățământ.

„Vă aduc la cunoștință faptul că primăria comunei Tuzla a achiziționat combustibilul necesar în vederea încălzirii în perioada rece a celor trei unități de învățământ: Școala Gimnazială numărul 1 Tuzla (cele două corpuri) și a celor două grădinițe din comună”, spune primarul.

De asemenea, Reșit Taner a dat asigurări tuturor părinților ai căror copii urmează școala sau grădinița în comună că a fost achiziționat combustibil suficient pentru încălzirea unităților de învățământ sus menționate. Acesta ajunge pentru încălzire până la începutul lunii mai 2023.  „Altfel încât elevii din comuna noastră să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții”, adaugă primarul.

Vă reamintim că, la inițiativa lui Reșit Taner, Consiliul Local Tuzla a dezbătut și aprobat cuantumul burselor școlare. Astfel, bursa de performanță va fi de 500 lei; cea de merit 200 de lei (102 beneficiari); cea de studiu 150 de lei (21 de beneficiari), iar cea pentru ajutor social 200 de lei (86 de beneficiari).

Tot la nivelul Școlii Gimnaziale Tuzla, primăria a implementat proiectul „achiziționarea de Hardware TIC și tablete pentru uz școlar cu acces la internet, pentru Școala Gimnazială numărul 1 Tuzla”, în cadrul Programului Operațional Competitivitate, axa prioritară 2 „Tehnologia Informației și Comunicației (TIC) pentru o economie digitală competitivă, prioritatea de investiții 2C – consolidarea aplicațiilor TIC pentru e-guvernare, e-învățare, e-incluziune, e-cultură, e-sănătate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top