Opinii

Unanimitate în adoptarea hotărârilor de Consiliu din Comuna Castelu

În cadrul Primăriei Castelu, lucrurile merg ca pe roate. Consilierii locali nu crează probleme primarului Nicolae Anghel (foto), aşa cum se întâmplă în alte administraţii locale şi votează în unanimitate proiectele care urmează a fi demarate în interesul localnicilor. Astfel, în luna iulie, cei 10 consilieri locali au aprobat şase hotărâri de consiliu. Prima dintre hotărâri vizează rectificarea Programului Anual de Investiţii al comunei Castelu, din anul în curs, şi face referire şi la avizul comisiei de studii, prognoze-sociale, buget-finanţe şi administrarea domeniului privat al comunei, agricultură, gospodărire comunală, protecţia mediului, servicii şi comerţ.

Consilierii au mai aprobat şi rectificarea Listei de Investiţii din 2011, şi şi-au dat acceptul cu privire la decontarea acelor cheltuieli ale cadrelor didactice, care sunt susţinute de administraţia locală. Consiliul local al comunei Castelu a aprobat, pe 12 iulie a.c., şi alocarea sumei de 4000 RON pentru organizarea serbării Kureş şi a sumei de 15.000 RON pentru inscripţionarea autoturismului ce aparţine Poliţiei Locale din comună. Nu în cele din urmă, consilierii, alături de primar, au votat în unanimitate pentru aprobarea Planului de Acţiune pentru protecţia apelor împotriva poluării cu nitraţi, din sursele agricole al localităţii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top