Politic

Un parlamentar acuză: PRIMARUL Constanței a MINȚIT prin omisiune!

În plin sezon estival scandalul parcărilor din Constanța și Mamaia pare că a concentrat întreaga suflare cetățenească asupra acestui subiect. În ton cu această realitate, deputatul Forța Dreptei de Constanța, Bogdan Bola, a ținut să-și exprime poziția:  

„Vergil Chițac a mințit… prin omisiune. Pe 15 iulie, primarul Constanței anunța că „parcarea din Constanța și Mamaia devine gratuită pe timp de noapte”. Doar că, după numai câteva zile, turistul din Eforie (cerem scuze celor din Eforie pe această cale) revine și propune consilierilor locali să voteze suspendarea taxei de parcare pe timp de noapte în Constanța și Mamaia doar până pe 15 septembrie.

După această dată, constănțenii vor fi, din nou, condamnați să plătească 4lei/oră (zona 0) și în intervalul orar 22.00-8.00. Așadar, Chițac ne-a mințit pe toți pe 15 iulie deoarece nu a spus că parcarea „gratuită” va fi doar pentru o perioadă de timp, apoi birul pe locuitori se va reinstala.

A vrut să dea bine în fața presei și a opiniei publice care-l arătau cu degetul, pe bună dreptate, ca fiind unul dintre vinovații sezonului dezastruos din Mamaia. Astăzi, după aproape o săptămână de la acele declarații, în sfârșit Consiliul Local Municipal a fost convocat și se va lua o hotărâre finală”, spune Bogdan Bola.

„Și dacă stăm să ne gândim, Chițac a mai mințit o dată atunci când a spus, într-un interviu, că el nu este primarul turiștilor. Or, măsura de a suspenda plata taxei de parcare pe timp de noapte doar până pe 15 septembrie dovedește faptul că este populist și ia decizii doar pentru turiști….

Consiliul Local trebuie să fie categoric cu astfel de minciuni prin omisiune și trebuie să amendeze deciziile halucinante și lipsite de un elementar bun simț pe care Vergil Chițac le ia pe spatele constănțenilor. Cât timp vom mai plăti din banii noștri nepriceperea și aroganța lui?”, conchide deputatul Bola.

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top