Actualitate

Un nou proiect în comuna Carcaliu. Se va înființa un sistem de distribuție a gazelor naturale

Consilierii locali ai comunei Carcaliu, județul Tulcea, au votat proiectul inițiat de primarul Gheorghe Panfil privind aprobarea implementării proiectului obiectivului de investiție: Studiu de fezabilitate privind „Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Carcaliu, județul Tulcea”.

„Se aprobă întocmirea Studiului de fezabilitate pentru realizarea obiectivului de investiție de înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Carcaliu, cu respectarea dispozițiilor prevăzute de Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice și în limita sumelor alocate în bugetul de venituri și cheltuieli al comunei Carcaliu”, se arată în Hotărârea Consiliului Local.

De asemenea, bugetul local va finanța cheltuielile necesare elaborării studiului de fezabilitate, studiilor de teren, a obținerii avizelor necesare cât și cheltuielile cu serviciile de consultanță pentru depunerea proiectului în vederea accesării fondurilor prin PNNR, PNDL 3, sau oricare sursă de finanțare nerambursabilă în următoarele 12 luni.

În aceeași ședință de Consiliu Local, aleșii comunei Carcaliu au votat și aprobarea Planului de acţiuni şi lucrări de interes local pentru persoanele beneficiare de ajutor social, apte de muncă, pentru anul 2022, dar și aprobarea funcţionării Şcolii Gimnaziale Carcaliu, ca unitate de învăţământ preuniversitar de stat cu personalitate juridică, pentru anul şcolar 2022 – 2023.

Comuna Carcaliu se află în nord-vestul Dobrogei, pe malul drept al Dunării, la o distanță de 10 km de Măcin, cel mai apropiat oraş, la 24 km de Brăila şi la 73 km. de Tulcea – capitala judeţului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top