Opinii

Un nou proiect cu finanțare europeană a fost lansat la Eforie

Sub denumirea, „Crearea și dotarea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Eforie Nord”, primăria orașului Eforie a demarat implementarea unui nou proiect european. Orașul Eforie, în calitate de Beneficiar, a încheiat contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2007-2013 (AM POR), prin Autoritatea Națională pentru Turism, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2007-2013 (OI), pentru implementarea proiectului cu titlul ”Crearea și dotarea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Eforie Nord”.

Proiectul se desfășoară în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, Domeniul major de intervenție 5.3 –„Promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare, în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică”, Operațiunea – Crearea Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) și dotarea acestora.
Valoarea totală a proiectului este de 621.313,16 lei, iar valoarea totală eligibilă este de 579.238,56 lei. Valoarea neeligibilă estimativă, inclusiv TVA, este de 42.076,60 lei. Finanțarea nerambursabilă acoperă 98% din valoarea totală eligibilă a proiectului, în timp ce contribuția Primăriei Eforie este de 2% din valoarea eligibilă a proiectului.
Prin intermediul proiectului menționat, stațiunea Eforie Nord va beneficia de un centru modern de informare și promovare turistică, care va fi pus la dispoziția turiștilor și va veni în întâmpinarea nevoilor acestora. Totodată, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică va fi responsabil de implementarea unui Plan de Marketing pentru stațiunea Eforie Nord și va beneficia de o bază de date complexă, prin intermediul căreia vor fi actualizate informațiile cu privire la stațiune.
Obiectivul general al proiectului este ”dezvoltarea durabilă a turismului din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est prin crearea și dotarea Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică (CNIPT)”. Perioada de implementare a proiectului este de 10 luni.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top