Opinii

Tuzla, revigorarea turismului românesc

Tuzla este printre localităţile constănţene pe care se bazează dezvoltarea turismului  românesc. Zona este din ce în ce mai căutată de cei care vor să se relaxeze într-un loc liniştit, la malul mării, sau, de ce nu, să dea o raită cu avionul pornind de la Aerodromul Tuzla (situat pe coasta Mării Negre, la jumătatea distanţei între Constanţa şi Mangalia).Mai nou, în Tuzla se va construi un han pescăresc, într-un golf larg, la baza falezei.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian Adrian TARCEA

Aceste proiecte vor putea fi derulate cu ajutorul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului care mai are în plan şi asigurarea infrastructurii necesare dezvoltării comunei.Astfel, Florin Micu, primarul din localităţii Tuzla (foto), are în plan pentru viitorul apropiat asfaltarea tuturor străzilor unde a fost deja construită reţeaua de canalizare.Nu în ultimul rand, construirea unui cămin cultural va completa viaţa cultural-artistică din Tuzla. Locuitorii vor beneficia în curând şi de avantajele construirii unui hipermarket, primul din comună, care va fi situat în centru. Florin Micu a reuşit să obţină şi aprobările pentru suplimentarea numărului de locuinţe ANL din comuna Tuzla, de la 24 la 69.

Criza nu ocoleşte Tuzla

 La fel cum investiţiile nu ocolesc localitatea Tuzla, nici criza economică, din păcate, nu a trecut pe-aici fără să lase urme. Conform declaraţiei primarului comunei, Tuzla are în prezent aproximativ 7000 de locuitori, dar numărul acestora este în continuă creştere dat fiind faptul că localitatea se află în plină dezvoltare. În aceste condiţii, numărul angajaţilor primăriei ar trebui să crească de asemenea, dar cum criza nu a ocolit nici comuna Tuzla, 35 din cei 50 de angajaţi ai administraţiei locale de anul trecut au fost daţi afară, conform regulilor impuse de Guvern.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top