Fără categorie

Turismul românesc, promovat în Rusia

Zilele acestea (24-30 ianuarie), reprezentanții Asociației Litoral-Delta Dunării și cei ai Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) au demarat o campanie de promovare a destinațiilor românești pe piața din Rusia. Evenimentele se desfășoară la Moscova și se bucură de sprijinul Camerei de Comerț si Industrie Tracia.

 

Corina Martin, președintele Federației FAPT, a declarat că „România are un potențial turistic uriaș, care prezintă interes în acest moment pentru touroperatorii și turiștii ruși, iar misiunea noastră aici este sa valorificam acest potențial, motiv pentru care demaram acest proiect pilot, care va cuprinde promovarea mai multor tipuri de pachete turistice în Romania: turism balnear, de business, leisure, circuite, turism activ (de vânătoare, pescuit, etc.), pachete combinate Litoral și Delta Dunării, vacanțe pe litoralul românesc și la munte.”
În cadrul întâlnirilor bilaterale cu reprezentanții touroperatorilor și ai celor mai importante asociații de turism din Rusia, au fost identificate măsurile imediate ce urmează a fi intreprinse, în vederea creșterii circulatiei turistice între România și Rusia. Reprezentanții țării noastre au propus demararea unui proiect-pilot comun „DESCOPERĂ ROMÂNIA” ce presupune printre altele organizarea de infotripuri gratuite pe litoral, în Delta și în alte destinații românești, pentru touroperatorii ruși, acțiuni comune de promovare și marketing, conferințe de prezentare și promovare a României și a destinațiilor românești ce vor fi organizate pe teritoriul Rusiei.
„În anul 2015 aproximativ 6 milioane de turiști ruși și-au făcut vacanțele în Turcia și Egipt, destinații în care au cheltuit în medie 1000 euro pe pachetul de vacanță și încă 1000 euro de persoană la locul sejurului. România reprezintă o alternativă pentru turiștii ruşi având în vedere actuala conjunctură de piață. De aceea Federaţia F.A.P.T. împreună cu Asociatia Litoral – Delta Dunării, Camera de Comert și Industrie Tracia au demarat această campanie de promovare şi marketing destinată pieţei ruse”, a precizat Corina Martin. 
 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top