Opinii

Primăria Tuzla a renunțat la taxa de pază și demarează noi proiecte de investiții

Dorind să reducă povara fiscală a cetățenilor comunei Tuzla, primarul interimar Reșit Taner a reușit să convingă consilierii locali ai comunei să voteze în ultima ședință de consiliu anularea taxei de pază, taxă pe care fiecare cetățean al localității era obligat până acum să o plătească. Așadar, contribuabilii localității vor fi scutiți de plata a 40 de lei pentru acel serviciu de pază.

 

În legătură cu acest aspect, primarul Reșit Taner a declarat că, deși această taxă a fost anulată, paza comunei nu va avea de suferit, deoarece primăria are oricum mai mulți paznici angajați care iși vor face în continuare datoria în perimetrul comunei. Gestul i-a mulțumit pe majoritatea locuitorilor Tuzlei, suma, destul de mică la prima vedere, fiind pentru unii dintre ei, mai ales pentru pensionari, o economie bine venită la bugetul familiilor. De asemenea, Reșit Taner spune că din această săptămână, primăria Tuzla va scoate la licitație prin SEAP, lucrările pentru noua policlinică și noua bază sportivă ce se vor construi pe teritoriul comunei. Policlinica se va construi în locația fostului sediu al primăriei, actualul sediu al poliției locale, și va cuprinde cabinete medicale de toate specialitățile. Policlinica va fi dotată cu laborator de specialitate pentru analize medicale, un salon cu zece paturi, cabinete de chirurgie, ortopedie, stomatologie, diabetologie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top