Opinii

Tulcenii vor beneficia de serviciile SMURD

Urgenţele medicale nu vor mai fi o problemă în judeţ

Joi, 26 ianuarie a.c., începând cu ora 11:00, în Piaţa Civică, din municipiul Tulcea, a avut loc, într-un cadru festiv, evenimentul denumit „Activitatea de operaţionalizare oficială a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (S.M.U.R.D.) Tulcea”.

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

 

La festivitate au participat, alături de reprezentanţi ai Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea, secretarul de stat pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor – Mihai Capră, subsecretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii – Raed Arafat, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – Marcel Sorin Lucaciu, Victor Tarhon, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Vasile Gudu, prefectul judeţului Tulcea şi alte persoane publice locale. Astfel, trei ambulanţe tip B2, de prim ajutor şi transport în regim de urgenţă, fiecare cu şofer şi doi paramedici, vor ajunge în toate colţurile judeţului la urgenţe. Evenimentul a fost marcat şi de sfinţirea ambulanţelor, realizată de un sobor de preoţi. SMURD Tulcea a fost activat în baza unui program dezvoltat de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Administraţiei şi Internelor.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top