Actualitate

Tulcea – Danube Delta Cup International, la a VII-a ediție

Sâmbătă, 1 iunie 2019, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Dumitru Mergeani au participat la deschiderea celei de a VII-a ediții a Danube Delta Cup International,  concurs de kumite kyokushin karate individual și pe echipe, organizat de Federația Română de Karate Kyokushin și Nippon Budo Sport Romania.      

„Îmi face o deosebită plăcere să particip la deschiderea celei  de-a VII-a ediții a Danube Delta Cup, într-o zi specială, chiar de Ziua Copilului.

 Vă felicit, domnule profesor Nicolaie Pănuță, pentru pregătirea tinerilor, pentru rezultatele obținute și pentru organizarea acestei competiții. Nu este deloc ușor să manageriezi o asemenea desfășurare de forțe și tocmai de aceea aprecierile noastre se îndreaptă către organizator.

Am fost, sunt și voi rămâne un admirator și un susținător al sportului în general, dar artele marțiale au ceva aparte: dezvoltă autocontrolul, disciplina interioară.

Dragi copii, sunteți pe drumul cel bun, România are nevoie de caractere tari iar ceea ce faceți voi aici șlefuiește și crează caractere tari. Am spus-o de multe: dacă această generație ar urma acest traseu, poate și România ar avea o altă șansă.

Felicit toți părinții care își îndrumă copiii spre sport în general și spre artele marțiale în special. Felicit profesorii care înțeleg să sădească în tânăra generație valorile despre care am vorbit.

Urez mult succes tuturor participanților, iar copiilor, tradiționalul „La mulți ani!” și să creșteți frumos!“, a declarat cu acest prilej președintele Horia Teodorescu.

Actualitate

To Top