Opinii

Trei zile de sărbătoare la Cernavodă

Primăria din Cernavodă a organizat în perioada 14 – 16 august, zilele oraşului,eveniment aşteptat cu nerăbdare de toţi locuitorii oraşului. Evenimentele au fost multiple şi diverse, pe parcursul celor trei zile, cetăţenii de la cel mai mic la cel mai mare având parte de concursuri cu premii, jocuri distractive, parade cu costume de carnaval, expoziţii culinare şi multă, multă muzică. Sâmbătă, în cea de a doua zi de sărbătoare la Cernavodă, cetăţenii au beneficiat de consultaţii gratuite din partea Iowemed. În parcul din centrul oraşului, medici şi asistente au prezentat produse, echipamente şi tratamente de îngrijire a sănătăţii, au măsurat cetăţenilor, gratuit, tensiunea arterială şi glicemia. De dimineaţă, în parcul central s-au desfăşurat jocuri şi concursuri cu premii pentru copii, jocuri care au continuat după-amiază, începând cu ora 16:00, pe scena din centru. La ora 15:00, în holul Primăriei a avut loc lansarea de carte “Cernavodă, oraşul meu”, care conţine poeziile participante la concursul organizat de “Zilele oraşului 2008”, concurs care s-a desfăşurat şi anul acesta. Mariana Mircea, primarul oraşului, a premiat, cu această ocazie, câştigătorii concursului din acest an.  De asemenea, au fost oferite 10 cadouri pentru 10 locuitori care serbează ziua numelui de Sfânta Maria, lucru care a devenit o tradiţie la Cernavodă. Pe scena din centru, primarul oraşului a extras 10 nume ale cetăţenilor ce şi-au serbat ziua numelui şi care au primit cadou câte un obiect electrocasnic. În fiecare seară, pe scena din centrul oraşului au evolut în concerte, cântăreţi şi trupe de renume ale scenei muzicale româneşti. De la Ducu Bertzi, Mirabela Dauer, Simplu, Andreea Bălan, până la Sistem, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Distinto şi Voltaj, deci altfel spus, muzică pentru toate vârstele şi gusturile, muzică de calitate cum până acum cu siguranţă nu s-a mai auzit în Cernavodă. Astfel administraţia locală se poate lăuda cu un cadou către toţi locuitorii, reprezentat de trei zile de sărbătoare la Cernavodă, trei zile de veselie, bucurie, în care toţi au lăsat deoparte grijile cotidiene şi s-au relaxat într-un cadru pe măsură. Zilele oraşului s-au încheiat cu un superb foc de artificii.

Cea mai bună plăcintă dobrogeană premiată la Cernavodă

Duminică, în cea de a treia zi a festivităţilor destinate sărbătoririi oraşului Cernavodă, s-a desfăşurat cea de a doua ediţie a concursului “Cea mai bună plăcintă dobrogeană”. Concursul atrage an de an tot mai multe gospodine din Cernavodă care vor să îşi expună talentele culinare în arta gătitului. În cadrul aceleiaşi acţiuni care a avut loc începând cu ora 16:00, pe platoul din faţa Primăriei s-a mai desfăşurat şi o expoziţie de produse culinare tradiţionale ale etniilor care locuiesc în Cernavodă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top