Opinii

Trei zile de sărbătoare la Babadag

Sfârșitul lunii octombrie îi prinde pe locuitorii orașului Babadag îmbrăcați în haine de sărbătoare. Cu mic, cu mare participă la Zilele Orașului, un eveniment de tradiție pe care Primăria și Consiliul Local al Babadagului îl organizează.
Timp de trei zile, artiști renumiți urcă pe scena amenajată de autorități în parcarea centrală a orașului. Astfel, voia bună este întreținută în prima seară ( vineri, 28 octombrie) de membrii Centrului Cultural din oraș, de trupa Bambi, de Marian de la Lunca și alți soliști.

În celelalte seri, nume sonore ca Paula Sâmbrian, Petrică Mîțu Stoian, Adrian Marius, Giliana Rădoi, Ileana Ciuculete, Silviu Covaci & Band, Nicole Charry sau Jean de la Craiova aduc buna dispoziție în sufletele locuitorilor orașului.
Cu această ocazie, primarul Babadagului, Georgian Caraman, le-a transmis un mesaj locuitorilor: „dragi prieteni, sunt persoane care consideră, în evident sentiment de ciudă, că asemenea evenimente nu și-ar avea locul în orașul nostru. Da, știu, problemele așezării noastre sunt multe, complexe și costisitoare. Personal, consider că am demonstrat cu prisosință că dacă există voință, aceste probleme pot fi rezolvate în timp și să avem și evenimente care sunt prilejuri de distracție, socializare și, mai ales, de promovare a orașului nostru. Numai cine nu vrea sau e rău intenționat nu recunoaște că din 2012 s-a făcut și treabă și am avut și spectacole, că am reabilitat peste 20 de străzi (față de niciuna din 1990 și până în 2012!) dar am avut și câte două ediții din ,,Flori de Tei”, ,,Zilele orașului” și ,,Ziua Națională”! Dar mai presus, e vorba de promovarea orașului!”
Orașul Babadag, cu o populație de aproximativ 10 mii de locuitori, este situat la 37 de km de Tulcea, pe malul lacului Babadag, la poalele dealurilor împădurite Coiun Baba (tatăl oilor), Sultan Tepe (dealul Sultan) și Ianik Bair (dealul Ars).

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top