Fără categorie

Tomis Yacht 2011 şi BU.RO.COOP, activităţile săptămânii la CCINA Constanţa

Tomis Yacht, ediţia a XV-a, a inclus şi un salon de SUV-uri.

Târgul specializat de echipamente şi ambarcaţiuni sportive, articole pentru sport şi timpul liber, plus salonul auto s-a desfăşurat, săptămâna trecută, într-o locaţie nouă.  Târgul este o tradiţie veche, un pas în promovarea ideii de yachting, un prilej pentru cei ce îşi doresc o ambarcaţiune. În timp,  a devenit şi un spectacol estival, o apariţie firească la malul mării, un motiv în plus pentru a fi mai aproape de cei care iubesc marea, yachtingul, pescuitul şi toate sporturile nautice. Au expus un număr de 20 de firme, pe o suprafaţă de 2.500 mp, pe spaţiul oferit de parcarea plajei Modern şi Portul Tomis. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa. S-a reluat organizarea acestui eveniment după doi ani de întrerupere, datorată situaţiei economice nefavorabile, care, din păcate, în acest domeniu se resimte foarte mult.

Un articol de Paul PÂRVU


În cadrul proiectului “BU.RO.COOP – CAMERELE DE COMERŢ BULGARĂ ŞI ROMÂNĂ PENTRU COOPERARE TRANSFRONTALIERĂ” finanţat prin Programul  de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013,  Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a organizat  un eveniment de promovare, în data de 23 Iunie 2011, la Colegiul Internaţional Albena, din  Dobrich, Bulgaria. Scopul proiectului a fost crearea a două centre de cooperare economică în cadrul camerelor de comerţ din Dobrici şi Constanţa, care vor furniza servicii de informare, asistenţă, consiliere şi sprijin firmelor interesate în dezvoltarea de relaţii de afaceri transfrontaliere. Printre serviciile oferite de cele două centre Bu.Ro.Coop se numără cele de marketing şi participare la târguri.
Agenda evenimentului a inclus prezentarea activităţilor derulate în cadrul proiectului, destinate stimulării cooperării mediului de afaceri la nivel transfrontalier, respectiv participarea în cadrul unui stand comun româno-bulgar la două târguri, în Sofia şi Constanţa , prezentarea posibilităţii de a participa la  alte două târguri în toamna 2011, la Dobrich şi Plovdiv, ca şi crearea unui consorţiu româno-bulgar, dar şi organizarea de întâlniri de afaceri sub forma evenimentelor de brokeraj.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top