Actualitate

Toate străzile din localitatea Baia, județul Tulcea, vor fi asfaltate

Mugurel Marșavela, primarul comunei Baia (județul Tulcea), a anunțat luna aceasta că a semnat un important contract de finanțare pentru asfaltarea tuturor străzilor din localitatea Baia.

„Am bucuria de a vă aduce vești extraordinare pentru comunitatea noastră. În calitate de primar, am ascultat cu atenție dorințele și nevoile voastre și m-am angajat să fac tot posibilul să îmbunătățesc infrastructura locală. Am semnat contractul de finanțare prin care toate străzile din localitatea Baia vor fi asfaltate”, spune primarul Mugurel Marșavela.

Astfel, localitatea Baia va avea, prin intermediul acestui proiect, străzi modernizate, mai sigure și mai confortabile pentru toți locuitorii. Această investiție va spori mobilitatea și accesibilitatea în comuna Baia, facilitând transportul și dezvoltarea economică, dar, mai ales, va crește nivelul calității vieții pentru localnici.

„Ca să preîntâmpin comentariile în care mă veți întreba dacă o anume stradă se va asfalta, vă răspund de pe acum ca da! Fără excepție, toate străzile din localitate intră în acest proiect, care va începe în această toamnă și are ca termen de execuție 1 an”, adaugă primarul.

Comuna Baia a primit în anul 2022 o finanțare de 15 milioane de lei pentru modernizarea străzilor din localitatea Baia. Banii vin prin intermediul Programului „Anghel Saligny”, iar în acest mod localitatea va ajunge la un procent de 100% străzi asfaltate și modernizate.

„Știu că această veste este așteptată cu nerăbdare de către toți locuitorii noștri, iar munca noastră nu se oprește aici. Vom lucra în strânsă colaborare cu echipa de construcții pentru a minimiza disconfortul în timpul lucrărilor și pentru a finaliza proiectul în cel mai scurt timp posibil, fără a afecta calitatea lucrărilor. Vă încurajez să ne sprijiniți și să fiți răbdători pe durata implementării proiectului. Schimbarea pe care o vom vedea în comunitatea noastră va fi cu adevărat impresionantă, iar rezultatele vor fi benefice pe termen lung”, le transmite Mugurel Marșavela locuitorilor din Baia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top