Actualitate

RAJA S.A. vă invită la concert – Fanfara “Muzica Apelor” intră din nou în acțiune!

Distracția la malul mării continuă cu noi concerte ale Fanfarei „Muzica Apelor”. Vacanța de vară încă nu s-a încheiat, așadar puteți opta pentru a fi invitații de onoare ai unor seri muzicale de neuitat oferite de renumita fanfară constănțeană.

Dacă ieșiți la plimbare și auziți ritmuri vibrante, vă invităm să vă opriți în loc și să faceți parte, timp de un ceas, din spectacolul de zile mari creat de muzicienii care aduc în fiecare an atât de multă bucurie localnicilor, dar și turiștilor sosiți pe litoral.

Artiștii își acordează din nou instrumentele pentru a oferi publicului de pretutindeni cele mai inspirate interpretări ale unor marșuri militărești, valsuri și cântece de altădată. Repertoriul va cuprinde de asemenea celebre fragmente desprinse din muzică de film, elemente din folclorul autentic și ritmuri cazone.

Porniți deci cu bună dispoziție către muzică de calitate! Publicul este invitat și pe ringul de dans, astfel încât atmosfera din cadrul reprezentațiilor să fie una cu adevărat spectaculoasă. Creați momente deosebite alături de Fanfara „Muzica Apelor”, mai ales acum când vara se pregătește să renunțe la soarele arzător și să cedeze locul toamnei, renumită pentru culorile și melancoliile ei!

Concertele Fanfarei “Muzica Apelor” se vor desfășura după următorul program:

  • Vineri – 25 august 2023, ora 19.00: Piața Far Constanța;
  • Sâmbătă – 26 august 2023, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța;
  • Vineri – 01 septembrie 2023, ora 19.00: Faleza Cazinoului Constanța;
  • Duminică – 03 septembrie 2023, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța;
  • Vineri – 08 septembrie 2023, ora 19.00: Piața Far Constanța;
  • Sâmbătă – 09 septembrie 2023, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top