COMUNICATE

Taximetristii negri, motivul unui iminent scandal

Traficul cu autorizatii stârneste din ce în ce mai multe nemultumiri în rândurile taximetristilor. Acestia au achitat câte 60 RON pentru o astfel de autorizatie, însa nici dupa luni de zile, unii chiar un an, nu au primit nici un document legitim. În schimb, s-au ales cu un fel de adeverinta (dupa spusele multor taximetristi acestea pot fi falsificate de absolut oricine) si somatii cu regularitate de la Confort Urban pentru ca nu si-au vizat autorizatia. Dar vorba lor: “As viza, dar am ce?”. O alta nemultumire a celor care circula conform tarifelor bine stabilite este faptul ca nu putini sunt indivizii care fac taximetrie “la negru” în zona Garii, iar acestia nu sunt controlati de nimeni.

Un articol de ANDREEA PAVEL
                       DORU COPOT

“Sunt mâna-n mâna cu aia de la Primarie, asta e sigur! Daca se faceau controale era imposibil sa nu-i fi prins pâna acum! În schimb noi am bagat bani în masini, ca înca mai platim pentru ele”, este parerea taximetristul Ioan Gavrila., care din motive lesne de înteles ar fi  vrut totusi initial sa-si pastreze anonimatul. În aceasta situatie incerta si confuza se afla aproximativ 95 de taximetristi care îsi desfasoara activitatea în orasul Constanta la limita legii.

Sindicalistul Lica Neagu face pe mascariciul

Am încercat sa stam de vorba cu liderul sindical al taximetristilor din Constanta, Lica Neagu despre aceste nereguli si despre multe altele, pentru a intelege unghiul din care el priveste nemultumirile generale. Pe 3 aprilie l-am contactat prima oara, atunci când ne-a adresat numai vorbe “dulci” în legatura cu niste fotografii aparute în publicatia noastra. În urma cu ceva vreme Lica Neagu a aparut în public cu un ananas în vârful capului (foto), iar fotograful “Dezvaluiri” l-a surprins ca atare. Pe atunci Neagu nu s-a aratat deranjat de ipostaza, ci dimpotriva, s-a amuzat. Dupa publicarea pozei în contextul unui material mai vechi, Neagu pare sa nu mai vrea sa colaboreze la nivel declarativ cu presa care nu-i obisnuita sa-i vina la chermezele organizate de el. Dupa mai multe încercari esuate de a-l convige sa-si spuna parerea despre enigma autorizatiilor, Neagu a evitat sofereste sicanele noastre.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top