Opinii

Târg modern pentru producătorii agricoli, la Amzacea

În satul General Scărişoreanu, comuna Amzacea, a fost inaugurat în luna aprilie a acestui an un târg destinat producătorilor agricoli.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

Fiecare sâmbătă îi adună la un loc pe majoritatea producătorilor agricoli din judeţ, care vin să-şi etaleze mărfurile. Primarul localităţii Amzacea, Constantin Radu, şi-a propus să aducă acest târg la standarde moderne din punct de vedere al dotărilor. Pentru aceasta, vor fi achiziţionate tarabe dotate cu umbrar şi se va construi şi o hală unde producătorii îşi vor putea depozita carnea şi brânzeturile, pentru a evita alterarea lor. Târgul va beneficia de un cabinet pentru medicii veterinari, de un birou notarial şi va fi racordat la reţeaua de apă şi electricitate. Costurile estimative ale modernizării nu se cunosc, dar lucrările vor fi demarate în septembrie şi se vor încheia până la sfârşitul anului. Edilul comunei Amzacea doreşte ca târgul pentru producătorii agricoli din General Scărişoreanu să fie un exemplu pentru alte localităţi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top