Ştiri

Țărăniștii constănțeni salută condamnarea torționarului Vișinescu

Printr-un comunicat de presă, biroul organizației județene al PNȚ-CD Constanța și-a manifestat satisfacția în legătură cu decizia instanțelor de judecată care privește judecarea și condamnarea fostului șef al penitenciarului Râmnicu-Sărat, Alexandru Vișinescu. Expunem mai jos, integral, comunicatul remis redacției noastre:

„ Organizația Județeană Constanța a Partidului Național Ţărănesc Creștin Democrat salută acțiunea reparatorie a Justiției românești, care, deși cu nejustificată întârziere, a reușit să-l condamne pe torționarul Vișinescu, unul dintre cei care sunt responsabili de eliminarea fizică și distrugerea viețiilor a mii de țărăniști (inclusiv: asasinarea copreședintelui P.N.Ț., ION MIHALACHE, ca și izolarea criminală, la ”zarcă”, timp de șapte ani de zile, a Seniorului CORNELIU COPOSU, fostul președinte al P.N.Ț.C.D.), în perioada când a fost directorul cumplitei închisori politice de la Râmnicu-Sărat.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top