Comisia Europeană

EXCLUSIV: Chițac candidează la Primăria Constanța, Chiru petrece la ziua lui cu Blaga și Predoiu

Proaspătul candidat din partea PNL la primăria Constanța, Vergil Chițac, a organizat ieri o conferință de presă în care și-a anunțat, în linii mari, programul, la sediul organizației municipale a partidului.
După terminarea conferinței de presă, la sediu a apărut și senatorul Cristian Gigi Chiru, care nu știa de organizarea acestui eveniment, motiv pentru care s-a arătat destul de contrariat.

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

Chiar dacă chestiunea candidaturii pentru Primăria Constanța s-a tranșat în favoarea lui Vergil Chițac, (deocamdată) perdantul Gigi Chiru nu s-a resemnat. „Am mai multe proiecte politice pentru viitorul apropiat, dar le voi anunța atunci când mă voi decide. Nu iau în calcul posibilitatea de a ieși din PNL”, a declarat senatorul pentru Dezvăluiri.
Ruptura dintre cele două tabere din PNL Constanța s-a putut vedea și cu ocazia petrecerii pe care Gigi Chiru a organizat-o cu ocazia zilei de naștere, pe 1 februarie, la restaurantul Bueno. La ziua de naștere a lui Chiru au fost prezenți mai mulți colegi din partid (aripa PDL), în frunte cu șefii Vasile Blaga și Cătălin Predoiu. L-am întrebat pe Chiru dacă este adevărat că nu a invitat la petrecere colegi din fostul PNL și dacă se confirmă zvonul că se lucrează pentru îndepărtarea, cu ordin de la centru, a lui Gheorghe Dragomir, de la șefia partidului.
„Da, e adevărat că am invitat doar prieteni apropiați și cei doi pe care i-ați nominalizat intră în această categorie. Nu cred în scenariul cu îndepărtarea domnului Dragomir. Deocamdată se va merge pe structura cu doi copreședinți”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top