Actualitate

Tablete pentru elevii comunei Baia. „Copii au un loc special în inima mea”

Mugurel Marșavela, primarul comunei tulcene Baia, a anunțat la început de iunie că administrația locală vine în sprijinul elevilor nevoiți să învețe online din cauza pandemiei de coronavirus. Situația este una excepțională, anul școlar 2019/2020 finalizându-se exclusiv în spațiul virtual.

„Cu bucurie și satisfacția specifica lucrului bine făcut, vreau să vă anunț că după importante căutări și demersuri am achiziționat tablete performante, foarte necesare elevilor pentru desfășurarea învățământului online”, spune primarul.

Mugurel Marșavela explică faptul că cererea pentru astfel de dispozitive este foarte mare în aceasta perioadă dar, din fericire, administrația locală a reușit să achiziționeze prima tranșă de tablete, destinate elevilor claselor a VIII-a, pentru a le facilita cât mai rapid pregătirea pentru Evaluarea Națională care va urma.

„Achiziția a fost făcută în urma consultărilor cu doamna director a Școlii Baia. Vom continua demersurile pentru satisfacerea nevoilor tuturor elevilor”, se mai arată în mesajul edilului.

Primarul avertizează că în spațiul public au fost și persoane care au introdus anumite informații nereale, cu intenții vădit electorale.

„În urma ultimei ședințe a Consiliului Local Baia, regretând imposibilitatea desfășurării zilei comunei în condiții normale, am stabilit deja ca o parte din banii alocați acestui eveniment foarte important pentru identitatea comunității noastre vor merge spre achiziționarea de tablete pentru elevii școlii Baia.

Așadar, apreciez “buna” intenție de a ne învață cum să administrăm bugetul local, însă sugestia vine prea târziu și vă puteți baza pe capacitatea noastră de a lua decizii. Data viitoare fie abordați altă strategie, fie vă rog să vă bazați pe informații reale”, spune Mugurel Marșavela.

În final, primarul dă asigurări că va veni în sprijinul copiilor ori de câte ori este nevoie pentru a-și putea continua în bune condiții educația.

„Copiii și bătrânii au avut mereu un loc special în inima mea, iar neajunsurile lor mă dor profund. Voi încercă întotdeauna să le fiu alături cu tot ce pot, de asta vă rog să fiți siguri și să nu aplecați urechea la răutăți”, conchide primarul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top